Followers

Wednesday, 28 December 2011

dugaannn :(

so epi rini pat jmpe si dia... nk pulihkan balik hubungan kyteowng.. jmpe je terus baik.. haha epnye..

pagi2 ari da de dugaan yang menimpa.. ley lak aku trmiss bas bio je bas lalu g2 je..haha bas 2 yg trsalah msuk lorong sape swuh aku gak yang susah.. nsb bek pakcik 2 bek ati bg aku nek bas yg kul 11.. thnx pacek.. haha suke sgt..

then lam kul 12 lebey gax la dpt jmpe si dia.. rindunye.. gedik la pulak..huhu kyteowng pon jln2 cari mkn kt bb then pusing2 pavi.. then sempat ag singgah kat kedai shimino japanase creepes.. first tyme nak merase kan.. ley tahan gak r..

nie la rupe kedai.. cam2 perisa kowang ley pilih..aku pn da rambang mata smbil kene bebel ngan si dia cz mkn mnde yg pelik2.. 

akhinye aku memilih perisa nie choc cake ngan banana kowt name dye da lupe r.. haha mmg best kulit dye yg lmbut.. xrugi kalo kowang cube.. huhu 



then pas mengenyangkan perut n shopng2.. p la layan movie lak cite hell gate.. xtaw pape pon sal cite nie.. cz bunyi tajuk cam best je ala2 seram gitu kan n da xde cite best da tewus kyteowng decide je..huhu

ngah syoknye layan cite 2 aku xsedar upenye aku ley trtnngal perfume yg bwu beli kt parkson tdy kat toilet.. xtaw cmne ley xingat 2.. da separa tue kowt aku nie.. 
giorgio armani diamond why u leave me.. uwaaa.. kueng asam tol xsampai 15mnt kowt da ilang r..:(
then cari2 da xjmpe r mmg sedih gile terus xde mood nk tgk wyg..nie la motif cite utama sal entry nie.. yang paling sedihnye kene bebel2 ngan si dia.. n terus dye xcyekan aku da ps2.. dugaaan betul.. :(

No comments: